Waarom iedere dag zelf op zoek naar relevant economisch nieuws?

Bekijk onze dagelijkse selectie voor het MKB:

Vandaag in het nieuws

Bruno Bruins: ‘Fonds van ruim 100 miljoen voor veelbelovende zorg’

dinsdag 22 mei 2018 via Rijksoverheid nieuws

Veelbelovende behandelingen, medische technologie en geneesmiddelen sneller beschikbaar voor de patiënt. Dat is het doel van een fonds dat minister Bruno Bruins (Medische Zorg) vandaag presenteert. De minister stelt voor het fonds 105 miljoen euro beschikbaar. Met dit geld worden ontwikkelaars van nieuwe zorgideeën geholpen bij het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Keukenverkoop stijgt in eerste kwartaal

dinsdag 22 mei 2018 via Nu.nl

Keukenverkopers deden in het eerste kwartaal goede zaken. Zij verkochten in de eerste drie maanden van dit jaar ruim een tiende meer dan in dezelfde periode vorig jaar, meldt de brancheorganisatie voor winkeliers in het non-foodsegment INretail.

'Franchisenemer claimt 100 miljoen van moederbedrijf Gamma'

dinsdag 22 mei 2018 via Nu.nl

Een franchisenemer heeft een claim van 100 miljoen euro neergelegd bij bouwbedrijf Intergamma, het moederbedrijf van Gamma en Karwei.

Huizenprijzen met bijna 9 procent gestegen in april

dinsdag 22 mei 2018 via Nu.nl

Bestaande koopwoningen waren in april 8,8 procent duurder dan een jaar eerder. De prijzen gingen daarmee iets harder omhoog dan in maart, toen de stijging uitkwam op 8,6 procent. 

Uitgevers: krantenbezorging in gevaar door kabinetsplan

dinsdag 22 mei 2018 via Financieel Dagblad

De krantenuitgevers vrezen dat extreme en kostbare lapmiddelen nodig zijn, als het kabinet ze dwingt om hun 20.000 bezorgers in dienst te nemen.