Raethuis Accountants is een jong en gedreven accountantskantoor met ervaren accountants en bestaat sinds 2012. Naast onze hoofdvestiging in Heerenveen, heeft Raethuis Accountants een nevenvestiging in Oosterstreek en als voornaamste werkgebied Friesland. Als Raethuis Accountants willen we ons onderscheiden van de traditionele accountantskantoren, omdat we denken dat het anders kan en anders moet. De ambitie van Raethuis Accountants is hét accountantskantoor van Heerenveen en Friesland voor ondernemers te zijn.

We hanteren een hoge automatiseringsgraad en korte lijnen, waarbij u als klant centraal staat. Inlevingsvermogen en ondernemingsgeest zijn voor ons vanzelfsprekend. Alle medewerkers van Raethuis Accountants vinden het logisch op tijd belangrijke zaken te signaleren die er voor u als ondernemer toe doen. Regelmatig klancontact staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Wij stellen ons team van professionals graag aan u voor.

Ons team

Rein Dijkstra

Rein Dijkstra

Rein Dijkstra AA RB
Vennoot

Voor Raethuis Accountants was Rein vanaf 1989 werkzaam als mede-eigenaar/oprichter van, en accountant/belastingadviseur bij, een grote Friese accountantsorganisatie. 

Rients de Jong

Rients de Jong

Rients de Jong
Vennoot

“Als je plezier hebt in wat je doet, is er veel te bereiken”

Martin Postma

Martin Postma

Martin Postma
Kantoorleider Raethuis Accountant - Oost

Geboren in 1964 en vanaf 1987 werkzaam geweest op enkele accountantskantoren en daar zeer ruime en brede praktijkervaring opgedaan aangevuld met diverse vakgerichte opleidingen.

Janny Dijkstra

Janny Dijkstra
Relatiebeheerder / MKB-adviseur

Al sinds 2005 werkzaam in de accountancy branche en sinds 2017 voor Raethuis Oost. Heeft brede ervaring op fiscaal terrein, verslaggeving en begeleiding van klanten met administraties maar ook affiniteit met automatisering. Kortom een duizendpoot die breed inzetbaar is.

Tjitte Folkertsma

Tjitte Folkertsma

Tjitte Folkertsma
Relatiebeheerder / MKB-adviseur

In 1974 geboren te Heeg. Sinds 1998 werkzaam in de accountancy bij verschillende kantoren, en per 1 januari 2016 bij Raethuis.

Marian de Vries

Marian de Vries

Marian de Vries 
Facturatie / debiteurenbeheer

Sinds juni 2016 ben ik werkzaam bij Raethuis in Heerenveen.

Steven Klumper

Steven Klumper

Steven Klumper
Relatiebeheerder / MKB-adviseur

Omdat ik altijd al iets met cijfertjes heb gehad, vakken als wiskunde, economie en management & organisatie, ben ik destijds iets in die richting gaan zoeken.

Neline Kooistra

Neline Kooistra

Neline Kooistra–van Merkerk
Assistent accountant

Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij Raethuis.

Richard Schepers

Richard Schepers

Richard Schepers

Assistent Accountant

Richard is een fervent gamer en bezoeker van escape rooms. Als recent afgestudeerde HBO Accountancy student aan de NHL kan hij zijn creativiteit en vindingrijkheid nu ook kwijt is zijn nieuwe baan bij Raethuis Accountants.

Eva Willekes

Eva Willekes

Eva Willekes,

Assistent-accountant

Eva heeft inmiddels al 10 jaar ervaring opgedaan in de accountancy bij verschillende kantoren. Met ingang van 1 september 2020 bij Raethuis te Heerenveen. Eva is gedreven in haar werk en zeer prettig om mee samen te werken. Ervaring met online administratievoering van eenmanszaak tot complexe bv structuren.   

Selma Velsma

Selma Velsma,

Beginnend assistent accountant,

Selma heeft sinds kort haar HBO accountancy studie afgerond en is nu sinds 1-1-2021 gestart bij Raethuis Heerenveen om praktijk ervaring op te doen. Wij gaan deze mooie reis samen tot een succes brengen.