Raethuis Accountants is een jong en gedreven accountantskantoor met ervaren accountants en bestaat sinds 2012. Naast onze hoofdvestiging in Heerenveen, heeft Raethuis Accountants een nevenvestiging in Oosterstreek en als voornaamste werkgebied Friesland. Als Raethuis Accountants willen we ons onderscheiden van de traditionele accountantskantoren, omdat we denken dat het anders kan en anders moet. De ambitie van Raethuis Accountants is hét accountantskantoor van Heerenveen en Friesland voor ondernemers te zijn.

We hanteren een hoge automatiseringsgraad en korte lijnen, waarbij u als klant centraal staat. Inlevingsvermogen en ondernemingsgeest zijn voor ons vanzelfsprekend. Alle medewerkers van Raethuis Accountants vinden het logisch op tijd belangrijke zaken te signaleren die er voor u als ondernemer toe doen. Regelmatig klancontact staat daarom bij ons hoog in het vaandel. Wij stellen ons team van professionals graag aan u voor.

Ons team

Rients de Jong

Rients de Jong

Rients de Jong
Vennoot

“Als je plezier hebt in wat je doet, is er veel te bereiken”

Onijdes Wijma

Onijdes Wijma

Onijdes Wijma 

Senior MKB adviseur & Vennoot  

Ik ben in 1980 geboren in Drachten en daar woon ik nog steeds met veel plezier. Na werkzaam te zijn geweest bij verschillende (middelgrote) accountantskantoren ben ik sinds 1 september 2021 werkzaam bij Raethuis, alwaar ik per 1-1-2022 als vennoot ben toegetreden. 

Willem Kreulen

Willem Kreulen

Willem Kreulen AA

Accountant

“Wat kan ik voor je doen?”

Ik ben in 1970 geboren in Meppel en woon alweer ruim 18 jaar in Noordwolde met mijn vrouw en 2 kinderen. 

Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij een middelgroot accountantskantoor ben ik vanaf 1 september 2023 als accountant (AA) van start gegaan bij Raethuis in Heerenveen en Oosterstreek.

Martin Postma

Martin Postma

Martin Postma
Kantoorleider Raethuis Accountant - Oost

Geboren in 1964 en vanaf 1987 werkzaam geweest op enkele accountantskantoren en daar zeer ruime en brede praktijkervaring opgedaan aangevuld met diverse vakgerichte opleidingen.

Esther de Jong

Esther de Jong

Esther de Jong

Relatiebeheerder MKB / Accountant

Het bieden van inzicht en duidelijkheid plus het ontzorgen van klanten op financieel gebied staat voorop! 

Richard Schepers

Richard Schepers

Richard Schepers

Relatiebeheerder

Ik ben een fervent gamer en bezoeker van escape rooms. Ik ben afgestudeerd HBO Accountancy aan de NHL. Mijn creativiteit en vindingrijkheid kan ik kwijt bij Raethuis Accountants.

Tjitte Folkertsma

Tjitte Folkertsma

Tjitte Folkertsma
Relatiebeheerder / MKB-adviseur

In 1974 geboren te Heeg. Sinds 1998 werkzaam in de accountancy bij verschillende kantoren, en per 1 januari 2016 bij Raethuis.

Steven Klumper

Steven Klumper

Steven Klumper
Relatiebeheerder 

Omdat ik altijd al iets met cijfertjes heb gehad, vakken als wiskunde, economie en management & organisatie, ben ik destijds iets in die richting gaan zoeken.

Neline Kooistra

Neline Kooistra

Neline Kooistra–van Merkerk
Assistent accountant

Het ontzorgen van onze klanten op financieel gebied, het klantcontact en daarnaast de leuke omgang met collega’s  geeft iedere dag weer veel werkplezier.

Janny Dijkstra

Janny Dijkstra

Janny Dijkstra
Relatiebeheerder / MKB-adviseur

Al sinds 2005 werkzaam in de accountancy branche en sinds 2017 voor Raethuis Oost. Heeft brede ervaring op fiscaal terrein, verslaggeving en begeleiding van klanten met administraties maar ook affiniteit met automatisering. Kortom een duizendpoot die breed inzetbaar is.