Onijdes Wijma

Onijdes Wijma

Ik woon met mijn partner en drie kinderen in Drachten, wat tevens mijn geboorteplaats is. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Op mijn mountainbike in het bos, langs het voetbalveld of wandelend met onze hond door de natuur.

Na mijn studie Financieel Management ben ik aan de slag gegaan in de accountancy. Ik heb bij meerdere werkgevers gewerkt. Tijdens mijn werkzame leven heb ik de studie Accountancy en Post Bachelor Accountancy afgerond.

Verder ben ik actief als voorzitter van de Business Breakfast Club Drachten, dat geheel in het teken staat van de Ronald McDonald Hoeve in Beesterzwaag. Maandelijks “ontbijten we met veel ondernemers voor het goede doel”.

Wat ik leuk vind in mijn werk is de veelzijdigheid. Ik ben dagelijks bezig met verschillende ondernemers en ook met collega’s. Ik krijg energie als ik mijn steentje heb mogen bijdragen aan het blij en tevreden maken van een klant na goed werk of goed advies.

Ik kom graag bij klanten over de vloer en ervaar graag wat de ondernemer drijft en hoe ik hem of haar daarbij kan helpen.

De persoonlijke aanpak, korte lijnen en oplossingsgerichte instelling die er bij Raethuis heerst past perfect bij mij.

Neem contact met mij op via: