De belastingwetgeving uit Den Haag en Brussel blijft lastig en moeilijk te doorgronden. Voor onze scherpzinnige fiscalisten is dit juist de uitdaging. Onze fiscalisten verrassen u met slimme oplossingen in heldere taal. Gevraagd en ongevraagd bieden zij u advies die op uw specifieke situatie is toegesneden. Dat vinden wij nu typisch Raethuis.

Fiscaal advies

Uiteraard wordt elke concept jaarrekening door ons fiscaal gecontroleerd. Wij kijken dan meteen of u sommige fiscale zaken beter kunt aanpakken. Bij ons mag u op maatwerk rekenen. Ook als het gaat om informatievoorziening. Raethuis houdt u het hele jaar op de hoogte met onze nieuwsbrief, over ontwikkelingen op verschillende belastingterreinen.

Inkomstenbelasting

De aangiften inkomstenbelasting worden in overleg met u samengesteld en verzonden naar de Belastingdienst. Aangiften betrekking hebben op een bepaald jaar, kijken wij bij sterk wisselende inkomsten altijd automatisch of geld kan worden teruggevraagd via middeling, of dat er voorlopig al belasting kan worden teruggevraagd over voorgaande jaren door bedrijfsverliezen in het heden.

Omzetbelasting

Onze adviseurs kunt u altijd raadplegen voor vraagstukken over de BTW. Heeft u vragen over de verschillende BTW tarieven, btw in combinatie met onroerend goed etc, aarzel niet en neem contact met ons op.

Vennootschapsbelasting

Het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting hoort bij onze standaard werkzaamheden. Wij gebruiken de aangifte echter ook om te bekijken wat in het lopende jaar moet worden aangepakt om tot een vriendelijker resultaat te komen. Omdat wij graag met u ondernemen, kijken wij vooruit.

Afspraak maken?

Rein Dijkstra

M: 06-53378070
E: rein@raethuis.nl