Als ondernemer kunt u te maken krijgen met administratief economische vraagstukken. Voor de meeste ondernemers is dit geen dagelijkse kost. Raethuis kan u bijstaan op elk administratief/economisch gebied. Wij lossen de  vraagstukken snel en nuchter op. De controllers van Raethuis kunt u op interimbasis dan wel op projectbasis inzetten.

Financieel-adminstratieve dienstverlening

Onze controllers bedienen startende bedrijven en middelgrote ondernemingen uit het MKB. Ze doen alles: van het opstellen van eenvoudige financiele rapporten tot complexere budgetteringssystemen, van het inrichten van een kleine adminsitratie tot het opzetten van een uitgebreide projectadministratie. 

Bij Raethuis kunt u ook terecht voor tijdelijke detachering van controllers en andere financiële dienstverleners. Onze medewerkers hebben een brede opleiding, plus ervaring met verschillende typen bedrijven en diverse financiele systemen. Ze zijn allround, doorgronden uw bedrijf vlot en kunnen dus snel aan de slag.

Managementondersteuning

De controllers van Raethuis kunnen moeilijk toegankelijke informatie uitstekend vertalen naar de compacte informatie die ondernemers zoeken. Hierdoor kunt u als ondernemer gemakkelijker lastige beslissingen nemen.

Inrichten automatisering

De controllers van Raethuis helpen u op weg naar een passend automatiseringssysteem. Wij beschikken over een brede praktijkervaring. Zo komen we tot een helder advies over de online mogelijkheden voor uw onderneming. Raethuis zelf beschikt over rapportage tools en aangiftesoftware, door koppeling hiervan met uw online administratie kunnen wij altijd met u mee kijken hoe uw bedrijf er voor staat. Bovendien bent u hierdoor met uw automatisering minder kwetsbaar en veel flexibeler. Bovendien bent u vaak goedkoper uit. Uiteraard kunnen wij u helpen met de implementatie ervan.

Afspraak maken?

Rients

Rients de Jong

M: 06-41315683
E: rients@raethuis.nl