Als Raethuis Accountants hebben wij klantevredenheid hoog in het vaandel staan. Tevreden klanten bewijzen tenslotte dat we waarmaken wat we beloven.

Bent u benieuwd hoe de klanten van Raethuis Accountants onze dienstverlening ervaren?

Ervaringen van klanten

Peter Otter, Bouwbedrijf Otter

Peter Otter, Bouwbedrijf Otter

Eén van de redenen waarom ik met mijn bedrijf graag van de diensten van Raethuis Accountants gebruik maakt is de handen uit de mouwen-mentaliteit van Rients en Rein, eigenaren van Raethuis Accountants in Heerenveen. “Rients en Rein blazen niet hoog van de toren, ze laten gewoon zien wat ze kunnen door goed werk te leveren. Ik houd heel erg van die benadering. Eigenlijk doen wij het met ons bedrijf net zo.”

John Modderman, Bouwcollectief Sneek

John Modderman, Bouwcollectief Sneek

BouwCollectief Sneek BV maakt al sinds de start van Raethuis Accountants gebruik van de diensten van het accountantskantoor uit Heerenveen. “Ik ken Rients nog van de lagere school, dus in die zin gaan we al heel lang terug”, zegt Modderman. “Er is een goed persoonlijk contact, ik heb vertrouwen in zijn adviezen.

Raethuis Accountants kent alle financiële ins en outs van ons bedrijf, ze adviseren en begeleiden ons, bijvoorbeeld met betrekking tot de financiële gezondheid van relaties van ons bedrijf. Maar als de nood aan de man is, springen ze ook op andere manieren bij. Toen we ziekte hadden op onze afdeling administratie hebben ze bijvoorbeeld een tijdje de interne administratie overgenomen. Raethuis Accountants beschermt ons waar nodig en is een geweldig klankbord.”

Ruurd van der Wal, Van der Wal Sloopwerken

Ruurd van der Wal, Van der Wal Sloopwerken

“Ik ken Rients van Raethuis Accountants al jaren, we begrijpen elkaar”, zegt Van der Wal, die niet om woorden verlegen zit om duidelijk te maken dat hij de jarenlange samenwerking met het accountantskantoor uit Heerenveen erg waardeert. “Rients draait er niet omheen, vertelt het je zoals het is. Een echt mensenmens; eerlijk, ook hard als het moet. Heb echt het idee dat ik op Raethuis Accountants kan bouwen, ze zijn een ruggensteun als het financiële zaken betreft.”

Martin Krop, DeFysio Heerenveen

Martin Krop, DeFysio Heerenveen

'Het is fijn om een sparringpartner te hebben'

Acht jaar geleden besloot Martin Krop zijn baan in de commercie vaarwel te zeggen om zijn droom te verwezenlijken: fysiotherapeut worden. Sinds 2015 heeft hij zijn eigen praktijk De Fysio in het centrum van Heerenveen. Hij ziet in Raethuis Accountants vooral een waardevolle sparringpartner.